10/06/11

Γραφείο Ενημέρωσης Νέων Επιχειρηματιών στο ΕΠΠ

Νέοι επιχειρηματίες που διαθέτουν μία καινοτόμο ιδέα και επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση μπορούν να απευθύνονται στο «Γραφείο Ενημέρωσης Νέων Επιχειρηματιών», το οποίο λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (ΕΠΠ) και παρέχει δωρεάν υποστήριξη για θέματα χρηματοδότησης, τεχνογνωσίας, δικτύωσης επιχειρήσεων, κλπ.

Το "Γραφείο Ενημέρωσης Νέων Επιχειρηματιών" είναι ανοιχτό σε όλους τους νέους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και παρέχει πληροφόρηση και καθοδήγηση σχετικά τα πρώτα βήματα, τη λειτουργία της επιχείρησης και τη βιώσιμη ανάπτυξή της, τις επαφές με χρηματοδοτικούς οργανισμούς, τη δικτύωση τους με επιχειρήσεις του εσωτερικού και του εξωτερικού, κ.λπ.

Η κατάρτιση των επιχειρηματιών βασίζεται σε έναν Ευρω-Μεσογειακό Κύκλο Μαθημάτων 408 ωρών που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΠΠ από εξειδικευμένο προσωπικό υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του Εθνικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας της Γαλλίας. Στο τέλος των μαθημάτων, οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον επαγγελματικό τίτλο "Επιχειρηματίας της Μικρής Επιχείρησης" που χορηγείται από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας της Γαλλίας και αντιστοιχεί σε 60 πιστωτικές μονάδες σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Ακαδημαϊκών Μονάδων ECTS. Θα εξασφαλίσουν επίσης συνεργασία με νέους επιχειρηματίες των υπόλοιπων περιφερειών που συμμετέχουν στο έργο.

Όσοι ενδιαφέρονται για τον κύκλο μαθημάτων, μπορούν να επισκεφθούν το «Γραφείο Ενημέρωσης Νέων Επιχειρηματιών» για να ενημερωθούν και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής στην παρακολούθηση των μαθημάτων (ΕΠΠ, οδός Σταδίου, Πλατάνι-Ρίο, γραφείο Β2, τηλ. 2610911660, e-mail
arvaniti@psp.org.gr).

Περισσότερα 
ΕΚΤ & Med Τechnopolis

2 σχόλια:

  1. Εμείς στην Αθήνα; Τίποτα;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς στην Αθήνα πρέπει να μάθετε να ταξιδεύετε καμία φορά όπως κάνουν όλοι οι άλλοι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή