02/11/11

Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον


Για τέταρτη συνεχή φορά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συντονίζει τη διοργάνωση των Ελληνικών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (2011-12) με στόχο την αξιολόγηση και βράβευση των εταιριών που διακρίνονται ως προς τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις. Μέσω της διοργάνωσης δίνεται η δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να διακριθούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης.

Στα Ευρωπαϊκά Βραβεία, οι υποψήφιες επιχειρήσεις μπορούν να διαγωνισθούν σε 4 κατηγορίες Βραβείων, εφόσον έχουν προταθεί από ανάλογο διαγωνισμό σε εθνικό επίπεδο:
- Οργάνωσης και Διοίκησης (Management award for sustainable development),
- Προϊόντος (Product Award for sustainable development),
- Διεργασίας (Process award for sustainable development),
- Διεθνούς Επιχειρηματικής Συνεργασίας (International Business Cooperation awardfor sustainable development).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις που έχουν έδρα στην Ελλάδα και ανήκουν στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Στον δημόσιο τομέα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνοι οι επιχειρήσεις Δήμων, Νομαρχιών ή κρατικών φορέων και όχι ο ίδιος ο δημόσιος φορέας. Επίσης, οι Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί (ΜΚΟ) δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Βραβεία. Η κάθε επιχείρηση μπορεί να υποβάλλει πρόταση για κάθε κατηγορία Βραβείου, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο έντυπο. 

Υποβολή προτάσεων έως τις 21/11/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου