03/10/11

Διαγωνισμός "Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα"


Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας και το ALBA Graduate Business School οργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά τον Διαγωνισμό "Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα". Ο Διαγωνισμός αυτός επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες για ένα πιο φιλικό περιβάλλον.

O Διαγωνισμός "Green Dreams - Πράσινη Επιχειρηματικότητα" επιδιώκει την ανάπτυξη περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συνδυάσει φαντασία και πρακτικό πνεύμα με αποτέλεσμα έξυπνες επιχειρηματικές ιδέες που θα βοηθήσουν το περιβάλλον. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ευνοϊκή για το περιβάλλον ιδέα να αποτελεί ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ο Διαγωνισμός θα επιβραβεύσει και το 2011 υφιστάμενες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που έχουν κάνει τις ιδέες τους πράξη. Η απονομή θα γίνει κατά την καθιερωμένη απονομή των Βραβείων Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας τον Νοέμβριο του 2011. Εκτός από την ηθική επιβράβευση, ο νικητής του Διαγωνισμού θα λάβει και συμβολικό χρηματικό έπαθλο ύψους €3.000.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή έως τις 24/10/2011.

Περισσότερα ALBA & Λέσχη Επιχειρηματικότητας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου